Θερμοπροσοψη Κτηριου

Ομπρέλα προστασίας για τις κάθετες εξωτερικές επιφάνειες κάθε κτηρίου

Η εργασία της θερμοπρόσοψης μιας κατοικίας ή ενός συγκροτήματος αφορά την τοποθέτηση μονωτικών πλακών στους εξωτερικούς κάθετους τοίχους. Έχει υιοθετηθεί εδώ και 30 χρόνια στις ευρωπαϊκές χώρες και στις Η.Π.Α. ως ένα από τα πλέον αποτελεσματικά θερμομονωτικά συστήματα ενώ ανάγεται πια σε μοναδική λύση για την αναβάθμιση και ανακαίνιση αναπαλαιωμένων κτηρίων. Παρέχει εντυπωσιακά αποτελέσματα στην προστασία από τη θερμότητα, εξοικονομεί ωφέλιμο χώρο, απελευθερώνει αρχιτεκτονικές αρετές, ενώ αντέχει στο χρόνο και τις καιρικές μεταβολές.

Για την επιτυχία κάθε τέτοιας εργασίας χρειάζεται να λαμβάνονται υπόψη οι διαφορετικές παράμετροι κάθε κτηρίου, όπως η υπάρχουσα θερμομονωτική του δυναμική, τα δομικά υλικά του και φυσικά οι ιδιαιτερότητες του κλίματος της περιοχής στην οποία είναι ενταγμένο.

Στην Chromotech, αντιμετωπίζουμε ως μοναδικό κάθε κτήριο, και επιλέγουμε τα πλέον κατάλληλα υλικά για αυτό, ώστε ως κάτοικος και αναθέτης να μπορείτε να απολαμβάνεται τα πλεονεκτήματα που συνεπάγονται της δημιουργίας θερμοπρόσοψης:

  • Εξοικονόμηση Ενέργειας, αφού η κατανάλωση ρεύματος για κλιματισμό ή θέρμανση, που μπορεί να πέσει έως και 65% χαμηλότερα
  • Επένδυση υψηλής μεταπωλητικής αξίας, αφού συμβάλλει στην απόκτηση ενεργειακής ταυτότητας της κατοικίας, απαραίτητη προϋπόθεση για οποιαδήποτε αγοραπωλησία ακινήτου στο κοντινό μέλλον, βάσει οδηγίας της ευρωπαϊκής κοινότητας.
  • Απρόσκοπτη λειτουργία του κτηρίου, καθώς η ευελιξία της εφαρμογής και ο τρόπος εργασίας μας, σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε την κατοικία ή την επιχείρησή σας χωρίς εμπόδια
  • Ελευθερία εφαρμογών καθώς η θερμομόνωση μπορεί να ενταχθεί σε κάθε αρχιτεκτονικό τύπο και να εφαρμοστεί σε κάθε δομικό υλικό κτηρίου και φυσικά σε κάθε απόχρωση πρόσοψης.
  • Υψηλή προστασία του φέροντα οργανισμού, από καταπονήσεις λόγω θερμότητας και φθορές λόγω συγκέντρωσης υγρασίας.

Ενδιαφέρον & Προσφορά

Θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για να βρούμε την καλύτερη λύση για τις ανάγκες σας!