Μονωση Ταρατσας

Ενεργειακή αναβάθμιση και προστασία διαρκείας της κατοικίας σας

Η μόνωση της ταράτσας μιας κατοικίας είναι από τις πιο συνηθισμένες αλλά και απαραίτητες εργασίες που γίνονται σε με στόχο την προστασία της από την υγρασία και τις καιρικές συνθήκες. Ιδιαίτερα σήμερα είναι επιβεβλημένη και για την ενεργειακή αναβάθμισή ενός κτηρίου καθώς συμβάλλει στην μείωση των αναγκών και δαπανών σας για εξοικονόμηση στην κατανάλωση ρεύματος για θέρμανση και κλιματισμό.

Στην Chromotech, η μόνωση ταρατσών είναι βασική κατηγορία της δέσμης των υπηρεσιών μας, ενώ μπορούμε να αναλάβουμε την επιμέρους εργασία ή ακόμα και να την εντάξουμε στο σύνολο του έργου ελαιοχρωματισμού και βαφής, εσωτερικά ή και εξωτερικά της κατοικίας σας.

Έχοντας από το 2004 στο ενεργητικό μας project που καλύπτουν όλες τις κατηγορίες οικοδομών, από μια αστική κατοικία έως ένα εξοχικό σε περιβάλλον ειδικών απαιτήσεων, από ένα νεόδμητο συγκρότημα γραφείων έως ένα δημόσιο χώρο μαζικής εστίασης, μπορούμε να ανταποκριθούμε με συνέπεια και εγγυημένο αποτέλεσμα ακόμα και στην πιο απαιτητική περίπτωση μόνωσης.

Με ολοκληρωμένη μελέτη του χώρου και εντοπισμό των ιδιαιτεροτήτων του, με εφαρμογή νέας γενιάς θερμοκεραμικών στεγανωτικών χρωμάτων χαμηλής θερμικής αγωγιμότητας και υψηλής αντανακλαστικότητας, τηρώντας όλες τις κατασκευαστικές προδιαγραφές και λαμβάνοντας όλα τα μέτρα ασφάλειας αλλά και προστασίας του κτηρίου και του δομικού υλικού του, παρέχουμε το υψηλότερο ποιοτικό αποτέλεσμα σε όλες τις μορφές μόνωσης, όπως:

  • Κλασική συμβατική μόνωση, που παρέχει ολοκληρωμένη προστασία από την υγρασία και τα καιρικά φαινόμενα.
  • Ανεστραμένη θερμομόνωση, με στεγανοποίηση κάτω από το μονωτικό υλικό που παρέχει προστασία με οικονομικό τρόπο.
  • Με χρήση πολυουρεθάνης, που επιλέγεται για ταράτσες ειδικού τύπου, όπως κεκλιμένες στέγες, λαμαρινοκατασκευές, ελενίτ κ.ά. λόγω του χαμηλού της βάρους.
  • Με ελαστομερή ασφαλτόπανα, τα οποία συνδυάζουν προστασία και οικονομία και ακολουθούν τη συστολή και διαστολή της επιφάνειας.
  • Με συστατικά γρήγορης στέγνωσης όπως Hyperdesmo κ.ά. που προσφέρουν μακροχρόνια στεγανοποίηση, διαπερατότητα υδρατμών και άριστη πρόσφυση με την επιφάνεια.

Ειδικά σήμερα που υπάρχει η άποψη ότι η μόνωση της ταράτσας είναι έργο ιδιαίτερα υψηλού κόστους, η Chromotech είναι η απάντηση. Καλώντας μας στο 211-1155817, μπορούμε να σας επισκεφθούμε, να εκτιμήσουμε τις ιδιαιτερότητές του κτηρίου σας και να σας προτείνουμε τα καταλληλότερα υλικά και μέθοδο, η οποία θα σας εξασφαλίσει το αποτέλεσμα που θέλετε σε τιμή που μόνο εμείς μπορούμε να σας προσφέρουμε.

Ενδιαφέρον & Προσφορά

Θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για να βρούμε την καλύτερη λύση για τις ανάγκες σας!