Ελαιοχρωματισμοι

Χρώμα, το συστατικό που ομορφαίνει την καθημερινότητά μας

Ένα από τα πιο βασικά στοιχεία ενός καλαίσθητου χώρου είναι το χρώμα. Το χρώμα που ανταποκρίνεται στη λειτουργικότητα του, το χρώμα που ταιριάζει στη διακόσμηση και την αρχιτεκτονική του, το χρώμα που «δένει» με το συναίσθημα και τις ανάγκες του κατοίκου.

Στην Chromotech έχουμε την εμπειρία αλλά και την τεχνογνωσία για να μεταμορφώσουμε κάθε χώρο – σπίτι, πολυκατοικία, γραφείο, επαγγελματικό κτήριο – σε ένα αριστοτεχνικό καμβά που μπορεί να φιλοξενήσει τις πιο όμορφες στιγμές σας, να απαλύνει τις εντυπώσεις και να ξεκουράσει τις αισθήσεις σας μετά από μια δύσκολη ημέρα, να τονώσει τη διάθεσή σας, να αναδείξει το τμήμα ή το σύνολο του κτηρίου στο ιδανικό σκηνικό ζωής και δημιουργίας.

Κάθε έργο που αναλαμβάνουμε, υλοποιείται βάσει του παρακάτω συστήματος αξιών μας:

Επιλεγμένα οικολογικά υλικά

Χρησιμοποιούμε αποκλειστικά και μόνο υλικά που σέβονται την υγεία και το περιβάλλον. Κάθε χώρος, εσωτερικός ή εξωτερικός, αποτελεί για εμάς κέλυφος ζωής και για αυτό επιλέγουμε οικολογικά χρώματα τα οποία δεν επιδρούν στη δομική ύλη αλλά αντίθετα της επιτρέπουν να αναπνεύσει αλλά και να συμβάλλει στη δημιουργία υγιεινής ατμόσφαιρας για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Ασφάλεια του χώρου και προστασία της περιουσίας σας

Αναλαμβάνουμε πλήρως την μετακίνηση, την κάλυψη και την προφύλαξη των περιουσιακών σας στοιχείων όπως έπιπλα, ηλεκτρονικές συσκευές κ.ά. σε κάθε εργασία ελαιοχρωματισμού που μας αναθέτετε, όπως επίσης και τον ενδελεχή καθαρισμό μετά την ολοκλήρωσή της. Για όλους εμάς στην Chromotech, ο σεβασμός στην κατοικία και την περιουσία σας είναι βασική αξία και γι’ αυτό αντιμετωπίζουμε τον χώρο που βάφουμε σαν να ήταν χώρος του δικού μας σπιτιού.

Συνεργασία με επιλεγμένους τεχνικούς

Για εργασίες που σχετίζονται συνήθως με την αλλαγή του χρώματος ενός μέρος του κτηρίου όπως είναι η τοποθέτηση γυψοσανίδας ή άλλων κατασκευών, η εγκατάσταση ηλεκτρολογικών συνδέσεων κ.ά., διαθέτουμε τους κατάλληλους και πλέον εξειδικευμένους συνεργάτες που μπορούν να σας εγγυηθούν το τέλειο αποτέλεσμα. Παράλληλα, η εμπειρία και η ευελιξία μας μάς επιτρέπει να συνεργαστούμε άψογα με τεχνικούς που έχετε επιλέξει ώστε να σας παραδοθεί το έργο απρόσκοπτα και χωρίς καθυστερήσεις.

Παράδοση έργου στο συμφωνημένο χρόνο

Χάρη στα εξειδικευμένα και έμπειρα συνεργεία τεχνικών μας, την ευελιξία αλλά και την ικανότητά μας και τις αυτοματοποιημένες διαδικασίες που ακολουθούμε, μπορούμε να υπολογίσουμε την έκταση της εργασίας που χρειάζεται να γίνει, ενώ χάρη στην προσήλωσή και τη συνέπεια μας σε κάθε έργο μπορούμε να σας εγγυηθούμε την υλοποίηση και την παράδοσή του στο προκαθορισμένο χρονικό διάστημα. Αυτό φυσικά ποικίλει ανάλογα με τη φύση και τις απαιτήσεις του κάθε χώρου. Στην Chromotech κάθε χώρος είναι μοναδικός και αντιμετωπίζεται εξατομικευμένα, ενώ κάθε αναθέτης ενημερώνεται σφαιρικά για τις φάσεις υλοποίησης του έργου.

Προσφορά βάσει μελέτης

Για κάθε εργασία ελαιοχρωματισμού που θέλετε, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλ. 211-1155817 ώστε να σας επισκεφθούμε και να δούμε τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητές της αλλά και την πραγματική της έκταση. Στη συνέχεια, θα προχωρήσουμε στην οικονομικοτεχνική του ανάλυση, η οποία θα συνοδεύει και την προσφορά μας ώστε να έχετε μια ολοκληρωμένη εικόνα για το κόστος και τις απαιτήσεις της εργασίας.