Βαψιμο Σπιτιου

Η επιλογή που προσθέτει αξία στο σπίτι σας

Το βάψιμο σπιτιού ή μέρος αυτού είναι η πιο δημοφιλής επιλογή για να κάνουμε τον προσωπικό μας χώρο να «ξανανιώσει», να αποκτήσει φρεσκάδα και χαρακτήρα, να αναβαθμιστεί σε αισθητική και το style. Είναι κίνηση που προσθέτει αξία στο σπίτι μας και εάν γίνει με τον σωστό τρόπο και τα κατάλληλα υλικά του χαρίζει προστασία και αντοχή στο χρόνο, τη χρήση και τις καιρικές συνθήκες. Κυρίως όμως, ανεξάρτητα από το κόστος του έργου, το βάψιμο κατοικίας αποτελεί, σήμερα, μια σημαντική επένδυση για τον ιδιοκτήτη που οφείλει να γίνει με προσεκτικό σχεδιασμό και επιλογή τεχνητών.

H Chromotech, έχοντας τη δική της ξεχωριστή ιστορία σε βάψιμο σπιτιών, αποτελεί εγγύηση ποιοτικού και επιτυχημένου αποτελέσματος για κάθε τύπο κατοικίας, διαμέρισμα, εξοχικό, μονοκατοικία, πολυκατοικία, αστική ή υπαίθρια villa, ακόμα και για κτήρια ειδικών απαιτήσεων όπως παραδοσιακά οικοδομήματα και διατηρητέα νεοκλασικά. Σημαντικό ρόλο σε αυτό έχουν το ικανό και απόλυτα εξειδικευμένο προσωπικό της, το υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας σε όλα τα δομικά υλικά, τις κατηγορίες χρωμάτων και τις τεχνοτροπίες βαψίματος αλλά και η συγκεκριμένη μεθοδολογία που ακολουθεί στα έργα που αναλαμβάνει.

Επιλογή πρώτης ποιότητας χρωμάτων

Με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, η Chromotech δεν κάνει συμβιβασμούς στην ποιότητα και την ποσότητα των υλικών. Ο προσεκτικός σχεδιασμός και εκτέλεση του έργου προσφέρει στον αναθέτη οικονομία σε βάθος χρόνου, αφού η κατοικία του διασφαλίζει για το μέγιστο δυνατό χρονικό διάστημα άριστη όψη χωρίς να χρειάζονται επιπλέον έξοδα συντήρησης ή επιδιόρθωσης, ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Εξοπλισμός τελευταίας γενιάς

Σημαντικός παράγοντας για την οικονομία κλίμακας ενός έργου, είναι το συνεργείο ή ο τεχνίτης να διαθέτει τα κατάλληλα εργαλεία και εξοπλισμό ώστε να μπορεί να ανταπεξέλθει στις ιδιαιτερότητες κάθε έργου, μειώνοντας έτσι τις πιθανότητες καθυστέρησης παράδοσής του και αύξησης του κόστους του. Διαθέτοντας μηχανήματα όπως air les, τριβεία, υδροβολιστικά κ.ά. μπορούμε να παρέχουμε όλες τις κατηγορίες βαφής κατοικίας ανεξάρτητα της φύσης του οικοδομικού υλικού, της έκτασης και της κατάστασης της επιφάνειας. Έτσι, πετυχαίνουμε να σας προσφέρουμε το βάψιμο που ακριβώς θέλετε σε διάστημα που δεν θα πιστεύετε.

Κατάλληλη προετοιμασία

Τόσο για το εξωτερικό όσο και για το εσωτερικό βάψιμο ενός σπιτιού, το πρώτο βήμα είναι αυτό που θα επηρεάσει την πορεία του. Με κύρια προτεραιότητα στην προστασία των περιουσιακών σας στοιχείων αλλά και του περιβάλλοντος, δίνουμε έμφαση στην σωστή κάλυψη των υπόλοιπων επιφανειών, όπως πατώματα, σκάλες, αίθρια κ.λπ. καθώς και στην μόνωση επίπλων και συσκευών. Έτσι, μπορούμε να προχωρήσουμε άφοβα στην σωστή εκτέλεση του έργου μας, χωρίς προχειρότητες και «μπαλώματα», που θα οδηγήσει στην ποιοτική αναβάθμιση του χώρου αλλά και της καθημερινότητάς σας.

Σημασία στη λεπτομέρεια

Για εμάς κάθε εργασία βαψίματος κατοικίας αποτελεί μια σημαντική δημιουργική πρόκληση. Γι’ αυτό και αντιμετωπίζεται με προσήλωση και αφοσίωση, ακόμα και στην παραμικρή του λεπτομέρεια. Το αψεγάδιαστο αποτέλεσμα ακόμα και σε μια μικρή γωνία του τοίχου εσωτερικά, ακόμα και σε ένα μαρμάρινο σκαλοπάτι εξωτερικά είναι η υπογραφή Chromotech που δίνει αξία στην ανάθεσή σας και σας δικαιώνει για την επιλογή σας.

Αντικειμενική οικονομική προσέγγιση

Κάθε έργο βαψίματος σπιτιού αντιμετωπίζεται από εμάς ως μοναδικό και ξεχωριστό. Το ύψος της επένδυσής σας καθορίζεται από την έκταση της επιφάνειας, τη φύση του δομικού της υλικού, αν βρίσκεται σε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο, ακόμα και από την τεχνοτροπία βαφής που θα επιλέξετε. Όλα αυτά τα στοιχεία καθώς και η δημιουργική μας προσέγγιση για την εργασία, υπάρχουν, περιγράφονται και αναλύονται στην οικονομοτεχνική προσφορά μας που θα σας παραδώσουμε μετά την πρώτη μας επίσκεψη στην κατοικία σας.

Ενδιαφέρον & Προσφορά

Θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για να βρούμε την καλύτερη λύση για τις ανάγκες σας!