Εταιρια

Χρώμα και τεχνική για το ιδανικό περιβάλλον ζωής

Η Chromotech είναι η εταιρία- σημείο συνάντησης της εμπειρίας, της τεχνογνωσίας και της συνέπειας με την έμπνευση, την φαντασία και τη δημιουργικότητα. Αναλαμβάνει το σύνολο των εργασιών που μπορούν να μετατρέψουν ένα οικοδομικό σύνολο στο ιδανικό περιβάλλον ζωής για κάτοικο και ιδιοκτήτη, όπως είναι οι ελαιοχρωματισμοί και το βάψιμο εσωτερικά και εξωτερικά των τοίχων, η απόδοση με τεχνοτροπία της απόχρωσης που επιλέγετε, η εποξειδική βαφή δαπέδων και η επίστρωση επιφανειών με πατητή τσιμεντοκονία, η μόνωση ταράτσας και η θερμοπρόσοψη του εξωτερικού κτηρίων και συγκροτημάτων.

Με σημαντική εμπειρία σε όλες αυτές τις εργασίες, η αφετηρία μας σαν εταιρία είναι το 2004. Με άριστα εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο προσωπικό τεχνητών και βαφέων, με προσωποποιημένη αντιμετώπιση όλων των αναθέσεων που έχουμε αναλάβει, με σεβασμό στο όνειρό σας και απόλυτη συνέπεια στο badget και το χρόνο παράδοσης, αποτελούμε εγγύηση επιτυχίας και υψηλού ποιοτικού αποτελέσματος. Σημαντικοί παράγοντες γι’ αυτό είναι η ευελιξία και η αξιοπιστία μας που έχει αποκτηθεί από την υλοποίηση έργων που καλύπτουν όλο το φάσμα της οικοδομικής κατασκευής, όπως κατοικία, μονοκατοικία, διαμερίσματα, βίλες και εξοχικά, δημόσιοι χώροι μαζικής εστίασης, επαγγελματικοί χώροι, γραφεία και επιχειρηματικά συγκροτήματα, νεόδμητες οικοδομές αλλά και παραδοσιακά, διατηρητέα κτήρια.

Σημείο υπεροχής και διαφοροποίησης μας στην κατηγορία μας, η διαρκής ενημέρωση για τις τάσεις και τις εξελίξεις του επαγγελματικού μας αντικειμένου αλλά και το μεράκι την ώρα της εργασίας μας. Αυτές είναι και οι κινητήριες δυνάμεις που οδηγούν το όραμά μας, να προσφέρουμε, δηλαδή, σε κάθε μας πελάτη το χρωματικό και μονωτικό αποτέλεσμα που θα μεταμορφώσει το χώρο του, θα είναι αυθεντικά μοναδικό όσο και η προσωπικότητά του, θα αποσβήσει το κόστος του με τις αρετές του το συντομότερο δυνατό, θα αντέξει στο χρόνο και τις συγκρίσεις και φυσικά θα τον επιβραβεύσει για την επιλογή του: Chromotech P.Kolokotronis. To όνομα που υπογράφει με φινέτσα, κομψότητα και αποτελεσματικότητα κάθε του έργο, από τη βαφή των τοίχων ενός δωματίου έως και τη συνολική ανακαίνιση της κατοικίας και του πολυώροφου κτηρίου ή συγκροτήματός σας.

Ενδιαφέρον & Προσφορά

Θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για να βρούμε την καλύτερη λύση για τις ανάγκες σας!