Εργα

Ελαιοχρωματισμοί Βραβευμένης Πολυκατοικίας Νίκου Κτενά

Επιλογή των κατάλληλων χρωμάτων που υπογράφουν την ξεχωριστή δημιουργία του πολυβραβευμένου αρχιτέκτονα Νίκου Κτενά, την πολυκατοικία Inside Out στο Ν. Ψυχικό.

Βάψιμο Διαμερίσματος 2ου Ορόφου στη Γλυφάδα

Επιλογή μοντέρνων χρωματικών επενδύσεων για το βάψιμο του εσωτερικού του διαμερίσματος, μετά την ενοποίηση κύριων χώρων η οποία προέκυψε κατόπιν επιθυμίας της οικογένειας.

Ελαιοχρωματισμοί Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων στο Λεωνίδιο

Ελαιοχρωματισμοί σύγχρονου γηροκομείου και Μονάδας Φροντίδας Χρονίων Πασχόντων στο Λεωνίδιο Κυνουρίας. Κτιριακές εγκαταστάσεις που καλύπτουν επιφάνεια πάνω από 2.000 τετρ. μέτρα.

Ελαιοχρωματισμός Νέας Οικοδομής στο Πόρτο Ράφτη

Εργασίες Βαφής νέας οικοδομής 2 ορόφων, με υπόγειο και σοφίτα, στο Πόρτο Ράφτη. Χρώματα και τεχνοτροπίες που «δένουν» με το μοντέρνο στιλ και την ξεχωριστή τοπική αρχιτεκτονική.

Ελαιοχρωματισμός Εσωτερικού Χώρου Διαμερίσματος στη Γλυφάδα

Χρωματική επένδυση διαμερίσματος στο κέντρο της Γλυφάδας, με τεχνοτροπίες βαφής που αναδεικνύουν τις πολυτελείς κατασκευαστικές και λειτουργικές λεπτομέρειες της ανακαίνισης.

Ελαιοχρωματισμοί Καταστήματος Cafe-Bar-Restaurant στη Γλυφάδα

Τεχνοτροπίες βαφής που, σε συνδυασμό με την ολική ανακαίνιση, έδωσαν νέα πνοή αισθητικής στο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (cafe - bar - restaurant), στο κέντρο της Γλυφάδας.

Εργασίες Βαψίματος Καταστήματος Delicatessen στο Παλαιό Φάληρο

Ελαιοχρωματισμός με χρωματικές συνθέσεις και τεχνοτροπίες βαφής που έρχονται σε αρμονία με τις εσωτερικές διαρρυθμίσεις και την πληθώρα αρχιτεκτονικών κατασκευών του καταστήματος.

Ελαιοχρωματισμός Εξωτερικών Τοίχων Πολυκατοικίας στη Γλυφάδα

Έμφαση στο λευκό με λεπτομερή εργασία για μια πολυκατοικία που “δένει” με την κοσμοπολίτικη και αιγαιοπελαγίτικη ταυτότητα ενός από τα πιο χαρακτηριστικά νότια προάστια της Αθήνας.

Βάψιμο Πολυκατοικίας στη Γλυφάδα

Επιλογή χρώματος και τεχνικής που δένει τους εσωτερικούς χώρους της πολυκατοικίας, τις επενδύσεις και το προαύλιο, σε μια σύνθεση που αποπνέει ηρεμία, άνεση αλλά και σύγχρονη ελληνικότητα.

Ελαιοχρωματισμός Καταστήματος Sofos στο Κολωνάκι

Η χρωματική επένδυση του πιο δημοφιλούς καταστήματος της επώνυμης αλυσίδας γυναικείων ενδυμάτων, με στόχο να αγκαλιάζει με ζεστασιά κάθε επισκέπτρια.

Βάψιμο Εσωτερικού Χώρου Καταστήματος Sofos στην Κηφισιά

Τεχνοτροπίες που τονίζουν τη φινέτσα, τη γοητεία και τη θηλυκότητα του χώρου, αναδεικνύουν τα fashion items του καταστήματος και δημιουργούν χώρο που μπορεί να υπογράψει ως trend setter.

Βάψιμο Εσωτερικών Τοίχων Καταστήματος Pinko στο Mall Athens

Λιτές αλλά και κομψές επιλογές με εναλλαγές κρεμ και λευκού που σε συνδυασμό με τους κρυφούς φωτισμούς, δημιουργούν αυτόνομες ενότητες για κάθε σειρά ρούχων και αξεσουάρ της Pinko.

Ελαιοχρωματισμός Εσωτερικού Χώρου Καταστήματος Marc Jacobs στο Attica

Επιλογή τεχνοτροπίας on the edge που έρχεται σε συμφωνία με τα μοναδικά σχέδια του διάσημου σχεδιαστή, δημιουργώντας τον τέλειο χώρο υποδοχής για τις ξεχωριστές δημιουργίες του.

Εργασίες Βαφής Καταστήματος DVF στην Κηφισιά

Τεχνοτροπία σε λευκό, μιμείται τα animal prints, προάγει την αίσθηση της πολυτέλειας και δίνει την ευχέρεια στους designers και τους διακοσμητές του καταστήματος να συνθέσουν… αριστουργήματα.

Βάψιμο Καταστήματος DVF στο Κολωνάκι

Έμφαση στο λευκό με απαλούς αλλά και illustration τόνους, δημιουργεί κομψό και απαστράπτον cat walk τόσο για τις σειρές των ενδυμάτων όσο και για τη σύγχρονη γυναίκα που θα μπει στο κατάστημα.

Εργασίες Βαψίματος Κατοικίας στη Βούλα

Απαιτητική εργασία, που προϋπέθετε την ενδελεχή και ολοκληρωμένη κάλυψη των συσκευών και των εντοιχισμένων επίπλων αλλά και την προστασία των κουφωμάτων και των γυάλινων επιφανειών.

Ελαιοχρωματισμοί Καταστήματος Adidas στο Metro Mall

Σκούρες αποχρώσεις που τονίζουν το φωτιστικό σύστημα και ανοιχτές κρεμ και παλ επιφάνειες, συνθέτουν ατμόσφαιρα ρευστότητας στην οποία τα προϊόντα αποκτούν δυναμική κίνηση.

Ελαιοχρωματισμός Γραφείων στη Λ. Βουλιαγμένης

Η χρωματική επένδυση που τονίζει τον corporate χαρακτήρα του συγκροτήματος γραφείων, αποπνέει σοβαρότητα και χαρίζει την αίσθηση της άνεσης και της ηρεμίας στους εργαζόμενους.

Εργασίες Ελαιοχρωματισμού Διαμερίσματος στη Γλυφάδα

Με πλήρη κάλυψη των περιουσιακών στοιχείων των κατοίκων, δημιουργήσαμε ένα αυτόφωτο και αισθητικά αναβαθμισμένο χρωματικό σύνολο, καμβά άνεσης και χαράς για τους κατοίκους του.

Βάψιμο Διαμερίσματος στο Κολωνάκι

Έμφαση στις φωτεινές ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις, που διευρύνουν την αίσθηση του χώρου, προσφέρουν απλότητα αλλά και το πάντα διαχρονικό white modernity, αίσθηση ποιότητας αλλά και πολυτέλειας.

Βάψιμο Καταστήματος “Roussetos” στον Άγιο Δημήτριο

Πρωτοποριακές χρωματικές συνθέσεις και εμπνευσμένη επιλογή υλικών επένδυσης, ώστε τα υλικά παρκέ και πατώματος να μπορούν να «αναπνεύσουν» και να γοητεύσουν τον επισκέπτη.

Ελαιοχρωματισμοί Χώρου Γραφείων & Εκθεσιακού Χώρου στη Γλυφάδα

Εξωτερικός και εσωτερικός ελαιοχρωματισμός ενός ιδιαίτερα μοντέρνου στην αρχιτεκτονική του κτηρίου με ιδιαίτερες απαιτήσεις λόγω του ρυθμού και των επιφανειών του.

Βάψιμο Εσωτερικού Χώρου Γραφείου στο Ψυχικό

Διαχείριση του χρωματισμού εσωτερικού γραφείου στο Ψυχικό ώστε να τονιστούν οι αυτόνομες ενότητές του και να διευρυνθεί η αίσθηση της έκτασης του συνολικού συγκροτήματος.

Βάψιμο Εσωτερικών Τοίχων Γραφείου στη Βουκουρεστίου

Επιλογή παλ χρωμάτων με ουδετερότητα αλλά και ταυτότητα ώστε να αποκτήσει, σε συνδυασμό με το φωτιστικό σύστημα και τις ξύλινες επιλογές επένδυσης, ιδιαίτερο χαρακτήρα και διάσταση.

Ελαιοχρωματισμός Σπιτιού στη Γλυφάδα

Συνολικός ελαιοχρωματισμός εσωτερικού διαμερίσματος στη Γλυφάδα που αποτυπώνει τις επιθυμίες του αναθέτη για ένα νεανικό, μοντέρνο, αλλά και ζεστό χώρο ζωής σε κάθε του δωμάτιο.

Χρωματισμοί Εσωτερικών Τοίχων Οικίας στη Γλυφάδα

Επιλογές χρωμάτων που τονίζονται από τους κρυφούς και εντοιχισμένους φωτισμούς, ενώ ο κάθε χώρος του διαμερίσματος αντιμετωπίζεται διαφορετικά βάσει της λειτουργικότητάς του.