Εποξειδικη βαφη δαπεδου

Η απόλυτη ασπίδα προστασίας για βιομηχανικά δάπεδα ευάλωτα στη σκληρή χρήση

Στην Chromotech, πέρα από τις ανάγκες ελαιοχρωματισμού κατοικιών και βαψίματος κτηρίων, παρέχουμε αποτελεσματικές υπηρεσίες και για επιχειρήσεις ειδικών κατηγοριών, όπως αυτές στις οποίες τα δάπεδα δέχονται ισχυρές καταπονήσεις λόγω της λειτουργίας τους. Χαρακτηριστικά μπορούμε να αναφερθούμε σε βιομηχανίες, βιοτεχνίες, αποθήκες, γκαράζ, νοσοκομεία κ.ά. στα οποία υπάρχει συνεχή τριβή, χημικές φθορές από οξέα, κατάλοιπα πετρελαίου, σκόνη και άλλους πολυποίκιλους παράγοντες. Η απάντηση σε αυτό είναι η εποξειδική βαφή των δαπέδων αυτών, με τα επιλεγμένα υλικά που ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε χώρου.

Η λύση αυτή εξασφαλίζει στο δάπεδό μας, τόσο το αισθητικό αποτέλεσμα που επιθυμούμε για την επιχείρησή μας, όσο και τη σημαντική βελτίωση της ανθεκτικότητάς τους σε εξωτερικούς παράγοντες, ενώ συμβάλλει στον εύκολο καθαρισμό του και την στεγανοποίησή του, την προστασία δηλαδή του δομικού σώματος από τυχόν διαβρώσεις από την υγρασία και τους εμποτισμούς.

Για την επιτυχημένη εφαρμογή της εποξειδικής βαφής χρειάζεται να λαμβάνουμε υπόψη μας, τόσο το είδος της πίεσης που επιδέχονται τα δάπεδα μας όσο και την σωστή εφαρμογή της βαφής βάσει των κατασκευαστικών προδιαγραφών του επιλεγμένου χρώματος.

Στην Chromotech μπορούμε, με ένα σας τηλεφώνημα στο 211-1155817 να επισκεφθούμε την επιχείρησή σας, να μελετήσουμε τις ιδιαιτερότητες και τις ειδικές ανάγκες του χώρου και να σας παρουσιάσουμε την οικονομικοτεχνική μας προσφορά, ώστε να αποκτήσει το δάπεδό σας τη δύναμη και την αντοχή των επιχειρηματικών σας σχεδίων.

Ενδιαφέρον & Προσφορά

Θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για να βρούμε την καλύτερη λύση για τις ανάγκες σας!