Βαψιμο Επαγγελματικου Χωρου

Για το βάψιμο επαγγελματικού χώρου η επιλογή επαγγελματία είναι μονόδρομος

Αν και πολλές φορές επιλέγουμε ως ιδιώτες να βάψουμε κάποιο χώρο του σπιτιού μας, δεν πρέπει να συμβαίνει το ίδιο στις περιπτώσεις των επαγγελματικών κτηρίων, όπως γραφεία, καταστήματα και ξενοδοχεία. Και αυτό γιατί οι χώροι αυτοί απευθύνονται σε ένα ευρύτερο κοινό, τους πελάτες μας, για τους οποίους η πρώτη επαφή, η πρώτη ματιά, η πρώτη εικόνα μπορεί να κρίνει αν θα συνεργαστεί με την επιχείρηση.

Στην Chromotech, η προσωποποιημένη προσέγγιση, η ιδιαίτερη φροντίδα, η προσοχή στις λεπτομέρειες και η συνέπεια της εργασίας απέναντι στο ύφος και το είδος του επαγγελματικού κτηρίου είναι αναπόσπαστα κομμάτια του έργου μας.

Τι εξασφαλίζει η συνεργασία με την Chromotech σε ένα γραφείο ή συγκρότημα γραφείων, ένα κατάστημα, ένα ξενοδοχείο

Ισορροπημένη αντιμετώπιση των πολλαπλών επιφανειών: Τα περισσότερα καταστήματα, ξενοδοχεία αλλά και τα σύγχρονα γραφεία, δομούνται από πολλές και διαφορετικής δομής επιφάνειες, ράφια, προθήκες, χωρίσματα και τοίχους ή ψευδότοιχους. Μόνο ένα επαγγελματικό συνεργείο, όπως της Chromotech, διαθέτει τόσο τη γνώση όσο και τον κατάλληλο εξοπλισμό για να ανταπεξέλθει στις ανάγκες του σωστού βαψίματος που θα αναδείξει αλλά και δεν θα καταστρέψει αυτές τις επιφάνειες.

Απόδοση τεχνοτροπίας που συνάδει με το χαρακτήρα του χώρου: Κάθε γραφείο, εμπορικό κατάστημα, ξενοδοχείο και επαγγελματικό οίκημα απευθύνεται σε διαφορετικό κοινό. Η σωστή επιλογή χρώματος, η ιδιαίτερη τεχνοτροπία που «μιλάει» στη γλώσσα του πελάτη, η άριστη εφαρμογή και απόδοσή της από τους τεχνίτες μας, συμβάλλουν όχι μόνο στη θετική εικόνα του χώρου, αλλά και στην αύξηση της εμπιστοσύνης τους με συνέπεια την αύξηση της αναγνωσιμότητας της επιχείρησης και φυσικά των πωλήσεων της.

Παράδοση εντός συμφωνημένου χρονοδιαγράμματος και προϋπολογισμού: Πέρα από το ασυναγώνιστο τελικό αποτέλεσμα, η παράδοση του έργου στον σωστό χρόνο είναι ένα από τα πιο ισχυρά ατού της Chromotech. Γνωρίζουμε πόσο σημαντικό για ένα γραφείο, κατάστημα ή ξενοδοχείο να μην μείνει κλειστό για επιπλέον χρόνο από αυτόν που έχει προβλεφθεί και προγραμματίζουμε όλες τις φάσεις του έργου που έχουμε αναλάβει σε συνεργασία με τον ιδιοκτήτη ή αναθέτη.

Παράλληλα, χάρη στην εμπειρία μας, την ικανότητά μας, τη στρατηγική μας προσέγγιση και το εύρος του εξοπλισμού μας, αποτελούμε ίσως από τις ελάχιστες εγγυημένες επιλογές που θα παραδώσουν το project και εντός του οικονομικού πλαισίου που έχει συμφωνηθεί κατά την μελέτη του έργου.

Ενδιαφέρον & Προσφορά

Θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για να βρούμε την καλύτερη λύση για τις ανάγκες σας!