Βαψιμο Εξωτερικου Χωρου

Η κίνηση-επένδυση για την αξία της κατοικίας, πολυκατοικίας ή του επαγγελματικού σας κτηρίου

Είτε πρόκειται για κατοικία, πολυκατοικία ή νεόκτιστη οικοδομή είτε για επαγγελματικό χώρο όπως συγκρότημα γραφείων, καταστήματα και ξενοδοχεία, το βάψιμο κτηρίου εξωτερικά είναι η κίνηση που απογειώνει την αξία των ακινήτων. Με τη σωστή εργασία και τις απαραίτητες διαδικασίες, προσφέρει ανανέωση της εικόνας και αναβάθμιση της αισθητικής τους, ενώ αυξάνει την αντοχή τους στον χρόνο καθώς συμβάλλει στην προστασία τους από τις τοπικές καιρικές συνθήκες και την ατμοσφαιρική ρύπανση. Η Chromotech, με την εμπειρία, την τεχνογνωσία και τον κατάλληλο εξοπλισμό μπορεί να σας προσφέρει τις ιδανικές λύσεις για κάθε έργο εξωτερικού βαψίματος κατοικίας, συγκροτήματος, ακόμα και περίπλοκων και πολυσύνθετων οικοδομικών κατασκευών.

Κατά τη διαδικασία του εξωτερικού βαψίματος κτηρίου αναλαμβάνουμε όλες τις εργασίες που περιλαμβάνουν την αλλαγή ή προσθήκη χρώματος σε όλες τις εξωτερικές επιφάνειες, ανεξαρτήτως δομικού υλικού, όπως προσόψεις, ταβάνια μπαλκονιών, προστατευτικά κάγκελα, εξωτερικές ξύλινες ή μεταλλικές πόρτες, κλιμακοστάσια, πέργκολες ακόμα και πέτρινοι περίγυροι. Φυσικά, κάθε επιφάνεια, ανάλογα με τη φύση και τη θέση της απαιτεί τη σωστή προσέγγιση, με υλικά, χρώματα και εφαρμογές που θα εξασφαλίσουν το ιδανικό αποτέλεσμα αισθητικής, φινιρίσματος και διάρκειας στον χρόνο. Ένα αποτέλεσμα που εγγυάται η Chromotech σε όλα της τα έργα.

Ο ρόλος της χρήσης του ακινήτου

Ο χαρακτήρας του ακινήτου που πρόκειται να βαφεί είναι ένας σημαντικός παράγοντας που ορίζει αντίστοιχα τις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθηθούν.

Για παράδειγμα μια πέτρινη μονοκατοικία ή εξοχικό στην ύπαιθρο έχει άλλη αντιμετώπιση από μια σε παράκτια ζώνη. Μια πολυκατοικία επίσης απαιτεί επιπλέον εξοπλισμό για το συνεργείο αλλά και αυστηρό προγραμματισμό εργασιών ώστε να δημιουργηθεί η μικρότερη δυνατή αναστάτωση στους κατοίκους της. Ένα συγκρότημα γραφείων ή καταστημάτων χρειάζεται εξειδικευμένη προσέγγιση ώστε το εξωτερικό του βάψιμο να μην αναδειχθεί σε ανασταλτικό παράγοντα για τη λειτουργία του. Ένα ξενοδοχείο, ενταγμένο σε μια ιδιαίτερη οικιστική αισθητική, απαιτεί προσεκτικό σχεδιασμό των βημάτων βαψίματός του αλλά και μελετημένη επιλογή χρωμάτων και βαφών ώστε να «δέσει» αρμονικά με την εικαστική και οικιστική φυσιογνωμία της περιοχής του.

Ο ρόλος των υλικών για το εξωτερικό βάψιμο κτηρίων

Επίσης, σημαντικό ρόλο έχουν για την επιτυχία των έργων αυτών τα υλικά τα οποία θα επιλεγούν από το συνεργείο. Τα χρώματα και οι βαφές για εξωτερικές επιφάνειες είναι διαφορετικά από αυτά για το εσωτερικό, καθώς κάθε υλικό, όπως για παράδειγμα το ξύλο, το αλουμίνιο, το πλαστικό, ο γύψος, απαιτούν το δικό τους τύπο χρώματος αλλά και τα αντίστοιχα ειδικά εργαλεία. Μια άλλη παράμετρος που θα πρέπει πάντοτε να λαμβάνεται υπόψη είναι το μικροκλίμα της περιοχής στην οποία βρίσκεται το ακίνητο. Αν για παράδειγμα είναι σε παραθαλάσσια περιοχή η με πολύ πράσινο όπου τα ποσοστά υγρασία είναι αρκετά υψηλά, θα πρέπει να επιλεγούν σιλικονούχες βαφές με ανώτερο δείκτη υδατοπροστασίας και υδατοαπωθητικότητας, ώστε να επιτευχθεί η μέγιστη δυνατή προστασία του χρώματος από τη διάβρωση.

Επικοινωνήστε, σήμερα, με την Chromotech για να σας αναλύσουμε τόσο τη διαδικασία που επιβάλλουν η έκταση, ο χαρακτήρας, η τοποθεσία και η δομή του ακινήτου σας, όσο και τις προτάσεις μας για να πετύχετε το ιδανικό εξωτερικό βάψιμο, εντός του προϋπολογισμένου σας budget.

Ενδιαφέρον & Προσφορά

Θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για να βρούμε την καλύτερη λύση για τις ανάγκες σας!