Τεχνοτροπιες

H κίνηση που κάνει τον χρωματισμό μιας επιφάνειας, μοναδικό και αυθεντικό

Η χρήση τεχνοτροπίας στο βάψιμο δεν αποτελεί μόνο μια σύγχρονη και διαδεδομένη τάση décor για τοίχους κατοικιών και δωματίων. Αποτελεί την κίνηση που στην ουσία «εκτοξεύει» την αισθητική σας και «απογειώνει» το χαρακτήρα ενός χώρου. Το μυστικό για την επιτυχία μιας τεχνοτροπίας είναι τόσο η χρήση των κατάλληλων μεθόδων και εργαλειών βαψίματος, όσο και η συνεργασία με έμπειρο και δεξιοτέχνη βαφέα, όπως είναι οι άνθρωποι της Chromotech.

Χάρη στη μαεστρία μας, το μεράκι για το τέλειο και αψεγάδιαστο αποτέλεσμα, αλλά και τo know-how μας, μπορείτε άφοβα να μας αναθέσετε την υλοποίηση όποιας τεχνοτροπίας έχετε επιλέξει ανάμεσα στις πιο γνωστές και δημοφιλείς, όπως βούρτσας, με σπάγκους, με σφουγγάρι, λινού υφάσματος, πλαστικής σακούλας, με ειδικά ρολά βαψίματος, μπετόν, μαρμάρου, δέρματος, σχεδίων με χαρτοταινία αλλά και όποιας άλλης έχετε φανταστεί.

Επίσης, η Chromotech έχει να σας παρουσιάσει μια ευρεία γκάμα προτάσεων σχετικά με την τεχνοτροπίες που αφορούν ξύλινες επιφάνειες. Αξίζει να σημειώσουμε πως το βάψιμο του ξύλου πέρα από αισθητικούς λόγους προσφέρει προστασία στην επιφάνεια από την υγρασία και τις φθορές, καθώς κλείνει τους πόρους της ύλης και στεγανοποιεί την επιφάνεια. Η επιλογή της εμφάνισής της φυσική, vintage, γυαλιστερή, κρακελέ, ανάγλυφη ή ακόμα και ματ, προσθέτει ιδιαίτερο στιλ, ελκυστικότητα, κομψότητα και διαχρονική αντοχή στο ξύλο της επένδυσής σας, στο δάπεδο ή και στα έπιπλά σας.

Ειδικά για την κατηγορία των τζακιών, που χρειάζονται ειδική μεταχείριση λόγω της θέσης – συνήθως στο σαλόνι ενός σπιτιού- της χρήσης – καθώς αποτελούν εστία υψηλής θερμότητας- και της δομής τους- πυρότουβλα ή κόκκινα κεραμικά τούβλα- η Chromotech αποτελεί εγγύηση ασφάλειας και υψηλού ποιοτικού αποτελέσματος.

Επιλέγοντας το χρώμα που σας αρέσει από την παλέτα των αποχρώσεων του χώρου σας, με την κατάλληλη τεχνική, όπως τύπου στόκος, με υφή τσιμέντου, με νάιλον σακούλα, με σφουγγάρι κ.λπ. και με τη χρήση μιας απεριόριστης γκάμας σχεδίων, μπορούμε να εντάξουμε αρμονικά και ισορροπημένα το τζάκι σας στην αισθητική του ευρύτερου χώρου και να το αναδείξουμε ως το διακοσμητικό κόσμημα της κατοικίας σας.

Είμαστε στη διάθεσή σας για να σας ενημερώσουμε και να σας καθοδηγήσουμε με κάθε λεπτομέρεια για τις νέες προοπτικές που ανοίγει ένα βάψιμο της Chromotech στο style αλλά και στο lifestyle σας.

Ενδιαφέρον & Προσφορά

Θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για να βρούμε την καλύτερη λύση για τις ανάγκες σας!